Spaanse barbecue afhalen

Bij de barbecueschotel om af te halen is het buffet kant-en-klaar.
Dit hoeft u enkel nog op een buffetje te plaatsen.
Het vlees en de vis moet nog door u gebakken worden en is reeds gemarineerd.
De vis is verpakt als een papillot dus u kan deze zonder zorgen op de barbecue grillen.

Bekijk onze buffetten onderaan met de bijhorende gerechten en bestel daarna door op het knopje te klikken.

Hebt u liever toch een andere barbecueschotel? Klik hier om onze andere barbecues te bekijken en te bestellen. 

SPAANSE BARBECUE VARIADO

- Trucha a la navarra
  (Forelfilet op de wijze van Navarra - forelfilet met serrano ham)
- Gambas a la Vasca
  (Scampibrochette met look op Baskische wijze)
- Chuletas de cordero al ajo
  (Lamskoteletjes met look)
- Pollo con hierbas
  (Kip met kruiden)
- Salchichas con tumbet Mallorquin
  (Brochette van worstjes met tomaten-paprikasaus uit Mallorca)
- Costillas de cerdo con pimientos fritos
  (Ribbetjes met gegrilde paprika)

 €18 p.p.

SPAANSE BARBECUE ROYAL

- Trucha a la Navarra
  (Forelfilet op de wijze van Navarra - gebakken forel met serrano ham)

- Gambas a la Vasca
  (Scampibrochet met look op Baskische wijze)
- Salmón con manzana
  (Zalm met appel)
- Chuletas de cordero al ajo
  (Lamskoteletjes met look)
- Brochetas de salchichas con Tumbet Mallorquin
  (Brochette van worstjes met warme tomaten-paprikasaus uit Mallorca)
- Pollo con hierbas
  (Kip met kruiden)

 €20 p.p.

Bij de winterbarbecue is het groentebuffet wat aangepast, deze bestaat uit: tomaat met uiringen, salade, gegrilde paprika, olijvenmengeling, rijst, pastasalade, wortel, bloemkool en asperges maar ook enkele warme gerechten zoals: gril groenten (paprika, courgette, aubergine) witloofstronkjes en krielaardappelen met boontjes en spek, mayonaise, cocktail, looksaus en een warme tomaten-paprika saus.
*van begin november t.e.m. eind maart

Het groentebuffet van de zomerbarbecue bestaat uit: tomaten, olijvenmengeling, asperges, aardappeltjes met kruiden, gegrilde paprika, geraspte wortelen, groentesalade uit Alicante, komkommersalade, slaatje, courgettesalade. pastasalade, rijst, bloemkool, boontjes, mayonaise, cocktail, looksaus en een warme paprika-tomaten saus.
We voorzien tevens "Barra Gallega", artisanaal stokbrood volgens een recept uit Galicië.
*van begin april t.e.m. eind oktober